Івано-Франківська обласна федерацiя бойових мистецтв

Голосування

Яким видом спорту хочете займатись?

Іайдо - 0.6%
Айкідо - 18.4%
Арморіка лицарський клуб - 6.7%
Джиу-джитсу - 21.2%
Каторі синто рю - 3.4%
Мікс-файт - 43.6%
Філіпіни комбат систем - 6.1%

Всього голосів: 179
The voting for this poll has ended у: 31 трав. 2012 - 00:00

Випадкове фото

Партнери


Спортивне літо у "Мангусті"

Літні канікули – улюблена пора для дітей, проте клопіт для батьків. Добре, якщо є кому наглянути за дитиною протягом дня. Але така можливість є не у всіх батьків.
Саме з цією метою педагогом-організатором міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Вікторією Гливою та інструктором спортивної секції Сергієм Іванишиним була розроблена програма організованого відпочинку «Спортивне літо» для дітей віком від 8 до 11 років в дитячо-юнацькому клубі «Мангуста».
Програма передбачала вдосконалення прийомів джиу-джитсу, участь в спортивно-розважальних заходах Центру, культпоходи в кінотеатри міста, щоденні піші прогулянки по міському озеру та екскурсії по місту, заняття в «Альпінпарку», проведення ряду заходів із залученням батьків.
Реалізація програми здійснювалася з 13 червня по 01 липня 2011року. Було залучено 15 дітей, які протягом року займалися в спортивній секції обласної федерації бойових мистецтв. Програма знайшла позитивний відгук як у батьків, так і юних спортсменів, адже за цей час вони не тільки відпочивали, але й займалися спортом, пізнавали своє місто та отримали масу позитивних емоцій.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Created by Uteam