Івано-Франківська обласна федерацiя бойових мистецтв

Голосування

Яким видом спорту хочете займатись?

Іайдо - 0.6%
Айкідо - 18.4%
Арморіка лицарський клуб - 6.7%
Джиу-джитсу - 21.2%
Каторі синто рю - 3.4%
Мікс-файт - 43.6%
Філіпіни комбат систем - 6.1%

Всього голосів: 179
The voting for this poll has ended у: 31 трав. 2012 - 00:00

Випадкове фото

Партнери


ММА клубу "Вікінг" - 1 рік! Висоту взято!

nam1rik01


Вітаємо всіх спортсменів та прихильників нашого клубу з І-ю річницею, бажаємо наснаги в тренуваннях і досягнення цілей, які ви перед собою ставите!



Ось і минув рік від заснування нашого клубу. Рік - це невеликий термін, та коли споглядаємо в минуле, то бачимо, що протягом цього часу  ми досягли  високих результатів.


nam1rik02



Через Мікс-Файт клуб "Вікінг" вже пройшли сотні людей. Звичайно, небагато тих, хто постійно тренується і ставить перед собою високі та серьозні  цілі. Та й життя періодично вносить свої корективи. Здавалось, ось спортсмен виходить на рівень, залишилось небагато, щоб показати високий результат. І тут -  йому потрібно виїжджати в інше місто або трапляється щось інше.

Попри це все, хотілось би  згадати зараз таких спортсменів як: Олександр Поддубний, Дмитро Мельников, Шимчишин Олег, Грабівчук Олег, Чміль Ярослав, які або багато зробили для становлення клубу або показали хороший результат в змаганнях різного рівня, ставши навіть чемпіонами України.

nam1rik03

Так склалась ситуація, що в Україні практично не розвинено любительський мікс-файт. Тож,  ми намагались, щоб наші спротсмени приймали участь та набирались досвіду в змаганнях з різних видів єдиноборств, які відповідають нашому стилю, стилю змішаних єдиноборств, таких як: Комбат Джиу-Джитсу, Кік-джитсу, Фрі-файт та семінарах по грепплінгу.

nam1rik04


Звичайно, багато що з нашої діяльності не було б для нас досяжним без партнерської підтримки Івано-Франківської обласної федерації бойових мистецтв та спонсорської підтримки Інтернет Сервіс Провайдера Івано-Франківська Компанії UTeam™ - нашого генерального спонсора. Дякуємо їм за підтримку!


Ще один важливий для нас нюанс - це дозвілля клубу. За цей рік ми провели багато акцій, основною метою яких було гуртування і перетворення клубу на одну велику сім'ю. Було багато спільних тренувань, ігор в регбі, страйкбольних війн, походів в гори та іншого.


nam1rik05


Остання така символічна акція присвячена І-й річниці ММА клубу "Вікінг" відбулась два дні тому. Ми здійснили сходження на найвищу гірську вершину України г.Говерлу. Для когось це було 7-8-им сходженням, але  для багатьох  це було вперше,  з чим їх і вітаємо!

Тож запрошуємо всіх бажаючих в нашу спортивну сім'ю  тренуватися і  досягати  нових вершин разом з клубом "Вікінг"!



Тренери клубу:

Олександр Шевчук та Назарій Моссула

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Created by Uteam