Івано-Франківська обласна федерацiя бойових мистецтв

Голосування

Яким видом спорту хочете займатись?

Іайдо - 0.6%
Айкідо - 18.4%
Арморіка лицарський клуб - 6.7%
Джиу-джитсу - 21.2%
Каторі синто рю - 3.4%
Мікс-файт - 43.6%
Філіпіни комбат систем - 6.1%

Всього голосів: 179
The voting for this poll has ended у: 31 трав. 2012 - 00:00

Випадкове фото

Партнери


Відкритий аматорський турнір з мікс-файту серед юніорів та дорослих

В ювілей Івано-Франківська обласна федерація бойових мистецтв та клуб мікс-файту «Вікінг» подарували мешканцям й гостям міста бійцівське видовище.

У манежі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника пройшли одні із перших в місті змагання із мікс-файту.

Мікс–файт – так званий змішаний стиль ведення бою, який поєднує ударну техніку з боротьбою на килимі, кидки, а також задушливі та больові прийоми.

В цих змаганнях мали можливість взяти участь спортсмени з будь-яких видів бойових єдиноборств, зокрема були представлені кік-джитсу, тайський бокс, фрі-файт, джиу-джитсу. Бійці мали можливість помірятись майстерністю з прихильниками інших видів.

Як зазначає голова Івано-Франківської федерації бойових мистецтв й головний організатор дійства Павло Федорук, саме такий вид боротьби як мікс-файт допоміг вирішити багаторічну суперечку між представниками різних бійцівських мистецтв: «Ті конфлікті ситуації, що завжди були між представниками бойових мистецтв, а вони сперечалися, що важливіше – ударна техніка, тобто робота руками і ногами ,чи боротьба на килимі, - філософськи закінчились завдяки такому виду спорту як мікс-файт.

«Сьогодні було багато учасників одного з перших відкритих чемпіонатів Івано-Франківської області по мікс-файту. Було більше 70 учасників, які представляли 7 клубів з Івано-Франківської й Тернопільської областей. Була продемонстрована хороша техніка й загалом високий рівень кожного з учасників», - наголосив голова федерації.

Окрім того, організатори сподіваються, що цей відкритий чемпіонат – став одним із перших кроків до розвитку потужних змагань, які заплановано провести вже найближчої осені.

Участь у турнірі приймали спортсмени з Коломиї, Тернополя, Калуша, Долини та Івано-Франківська. Клуби «Бескид», «Характерник», «Ельдорадо», «Бушідо», «Горін-рю», «Тигр», Івано-Франківський обласний осередок фрі-файту та клуб «Вікінг».

Спортивні сутички проходили в позитивній та дружній атмосфері. Завдяки професійному судівству, що забезпечувала команда Західноукраїнського об'єднання осередків федерації фрі-файту та контактних єдиноборств, змагання пройшли з мінімальним травматизмом.

Отож, участь приймали спортсмени з Коломиї, Тернополя, Калуша, Долини та Івано-Франківська. Клуби Вікінг, Бескид, Характерник, Ельдорадо, Бушідо, Горін-рю, Тигр та Івано-Франківський обласний осередок фрі-файту.

Переможці від Івано-Франківської обласної федерації бойових мистецтв (Клуб «Вікінг»). Тренери - Олександр Шевчук, Моссула Назарій.

Мельников Дмитро          вікова група +18 -86 кг. місце – І

Іванюк Андрій                вікова група +18 -60 кг. місце – І

Караєв Тімур                  вікова група -18 -57 кг. місце – І

Новосад Олег                 вікова група -18 -69 кг. місце – ІІ

Гільтайчук Євген            вікова група -18 -74 кг. місце – ІІ

Абрамович Ігор              вікова група +18 -60 кг. місце – ІІ

Перепечко Дмитро          вікова група +18 -65 кг. місце – ІІІ

Шаранський Дмитро        вікова група +18 -70 кг. місце – ІІІ

Вітенко Роман                 вікова група +18 -75 кг. місце – ІІІ

Терпеливець Богдан       вікова група -18 -74 кг. місце – ІІІ

Урочисте відкриття турніру

100_3886

100_3889

Слово має голова обласної федерації бойових мистецтв Павло Федорук

100_3882

Перейти до фотоальбому


Додати коментар

Захисний код
Оновити

Created by Uteam