Івано-Франківська обласна федерацiя бойових мистецтв

Голосування

Яким видом спорту хочете займатись?

Іайдо - 0.6%
Айкідо - 18.4%
Арморіка лицарський клуб - 6.7%
Джиу-джитсу - 21.2%
Каторі синто рю - 3.4%
Мікс-файт - 43.6%
Філіпіни комбат систем - 6.1%

Всього голосів: 179
The voting for this poll has ended у: 31 трав. 2012 - 00:00

Випадкове фото

Партнери


Відкритий турнір з ММА за правилами фрі-файту в восьмикутнику на призи СК "Оплот"

23 березня 2013р. в нічному клубі «Бомба» відбувся ІІ етап Відкритого чемпіонату Західної України зі змішаних єдиноборств за правилами фрі-файту дивізіону «Еліта» на призи спортивного клубу «Оплот», м.Харків. Організатори турніру «Івано-Франківська обласна федерація бойових мистецтв», Мікс-файт клуб «Вікінг» та Промоутерський центр «Характерник».

Цікаво, що заявити спортсменів для участі в турнірі міг будь-який спортивний клуб з бойових єдиноборств з Чернівецької, Львівської та Івано-Франківської областей. На змагання з’їхалися понад 40 найсильніших представників мікс-файту, фрі-файту, панкратіону та тайського боксу.

DSC_9341 

«Такий турнір в Івано-Франківську проводиться вперше», - розповідає організатор турніру, засновник і головний тренер клубу «Вікінг» Олександр Шевчук.

«Формат заходу відрізняється від усіх турнірів, що проводилися в нашому місті раніше. Вперше сутички між спортсменами з змішаних єдиноборств відбувались у спеціально призначеній для цього площадці – восьмикутнику. Раніше змагання з таких видів спорту проводились на килимі для боротьби або ж на боксерському рингу і, оскільки бої бувають дуже динамічні, відбуваються виходи та вильоти за межі площадки чи випадання крізь канати рингу. Сутички у восьмикутнику є безпечнішими.»

Звичайно, така площадка вимагає від спортсменів і певних спеціальних навичок, адже об стінку восьмикутника  можна обпертись, використати інерцію сітки і відштовхнутись, затиснути суперника в певному незручному положенні та інше.

«Нажаль, в головах наших людей ще сидить стереотип «боїв без правил», забитий в буремні 90-ті,  і дивлячись на восьмикутник вони уявляють, що там закриють двох бідолаг, які мають битися ледь не до смерті за гроші. Насправді ж все не так. В сучасних змішаних єдиноборствах правил більше, ніж ,наприклад, в боксі. Якість поєдинків та мінімальний травматизм залежить  як від спортсменів, так в, більшій мірі,  і від суддівства. Турнір обслуговувала суддівська бригада «Всеукраїнської федерації фрі-файту і контактних єдиноборств», а це судді міжнародної та національної категорій на чолі з Валерієм Чоботарем.»

Рівень змагань ,безумовно, можна охарактеризувати  як високий. Поєдинки тримали глядачів у постійному напруженні. Спортсмени викладалися на повну, адже на кону була перепустка до Чемпіонату України в м. Харків та призи від клубу «Оплот».

DSC_9898

DSC_9373

DSC_0705

Вітаємо всіх спортсменів з перемогами!

Та з особливою приємністю спорсмена нашого клубу Діму Мельникова, що знову довів свою беззаперечну перевагу в категорії до 84 кг.!!! Перший бій Дмитро завершив нокаутом, у другому - перемога в зв'язку з відмовою суперника та в третьому продемонстрував перевагу в партері закінчивши поєдинок больовим прийомом на руку.

FswXNi7iUV41

Що стосується результатів турніру, то вони приведені нижче:

Категорія -70 кг

3 місце - Титаренко Тарас, м. Долина

2 місце - Грицьків Тарас, м. Коломия, СК Колізей

1 місце - Сапа Тарас, м. Івано-Франківськ, СК Бескид

Категорія -77 кг

3 місце - Янко Василь, м. Івано-Франківськ, СК Бескид

2 місце - Кіреєв Василь, м. Львів

1 місце - Кульчак Андрій, м. Чернівці, СК Централ

Категорія -84 кг

3 місце - Сливінський Іван, м. Івано-Франківськ, СК Бескид

2 місце - Дерохович Юрій, м. Коломия, СК Колізей

1 місце - Мельников Дмитро, м. Івано-Франківськ, СК Вікінг

Категорія -93 кг

3 місце - Сабадаш Павло, м. Івано-Франківськ, СК Бескид

2 місце - Бурденюк Григорій, м. Чернівці, СК Централ

1 місце - Олешкевич Володимир, м. Львів

Категорія +93 кг

3 місце - Шарий Іван, м. Івано-Франківськ, СК Бескид

2 місце - Максимович Тарас, м. Івано-Франківськ, СК Бескид

1 місце - Шмигельський Роман, м. Івано-Франківськ, СК Бескид

Більше фото та відео поєдинків ви можете переглянути на сайті клубу «Вікінг»  www.mixfight.if.ua



Додати коментар

Захисний код
Оновити

Created by Uteam