Івано-Франківська обласна федерацiя бойових мистецтв

Голосування

Яким видом спорту хочете займатись?

Іайдо - 0.6%
Айкідо - 18.4%
Арморіка лицарський клуб - 6.7%
Джиу-джитсу - 21.2%
Каторі синто рю - 3.4%
Мікс-файт - 43.6%
Філіпіни комбат систем - 6.1%

Всього голосів: 179
The voting for this poll has ended у: 31 трав. 2012 - 00:00

Випадкове фото

Партнери


Перші кроки в октагоні. Вітаємо Дмитра Мельникова з перемогою!

21 квітня 2012 р. в одному з нічних клубів міста Тернополя відбувся міжнародний турнір з вільного бою (фрі-файту) «Битва за честь».  Видовище було грандіозне, варто віддати належне організаторам дійства, адже атмосфера шоу не залишила байдужим нікого! Вперше бої проходили не на рингу чи килимі, а в октагоні (спеціальному майданчику, обгородженому сіткою) .

100_3659

Основними боями турніру були поєдинки за пояс чемпіона України у надважкій вазі.

Міжнародні поєдинки проходили між бійцями дивізіону «МАСТЕРС». Українські спортсмени мірялись силами з спортсменами із Румунії, Молдавії, Польщі та Білорусії.

Також в рамках турніру  проходили рейтингові поєдинки дивізіону «ЕЛІТА», і саме в одному з цих поєдинків у вазі - 84 кг здобув перемогу спортсмен  клубу «Вікінг», вихованець тренера Олександра Шевчука - Мельников Дмитро.

100_3671

- Поєдинок був важким – ділиться враженнями Дмитро, - хоча суперник був легшим на 8 кг, краще рухався і наносив більше ударів, вони потрапляли в блок або були не достатньо потужними. Проте було кілька моментів, коли здавалося  що контроль над поєдинком втрачено. Ця перемога була не проста і дала мені сильний поштовх для подальших тренувань.  Для мене виступ в октагоні був вперше,  мені сподобалося.

Олександр Шевчук про свого підопічного:

- Діма в своєму поєдинку виклався на всі 100%. Він з тих людей хто особливих здібностей до  швидкого набуття технічних навиків не має, але в нього є сильне бажання розвиватись. Він прагне виступати і перемагати, саме тому наполегливо тренується, що дає відповідний результат.

Побажаємо Дмитру Мельникову нових перемог!


Додати коментар

Захисний код
Оновити

Created by Uteam